Kas ir darba ziņojums

Kas ir “Darba ziņojums”?

Ja jūs esat grafiskais dizaineris, fotogrāfs, dizainers, programmētājs, vai tirgotājam, lielākā daļa klientu projektu sarunas sākt ar priekšlikumu. Ja jūs sniedzat jebkādu pakalpojumu, jums vajadzētu būt, izmantojot līgumu. Iepriekšējā rakstā mēs izklāstīja grafiskā dizaina līgumus un minēja pārskatu par darbu. Bet kas ir paziņojums par darba vai sivēnmāti?

Kas ir Darba ziņojums?
Mērķis vai projekta mērķis: Projekta mērķis. Vai jūs radot programmatūra, kas palīdz pet veikalu īpašnieki dziesmu inventāru? Šajā sadaļā paziņojuma par darbu būtu par vienu līdz diviem teikumus garš.

Atrašanās vieta darbs: Tas norāda visus ceļošanas prasības, un, ja ir kāds uz vietas darāmā klientam.

Periods : Prognozētais sākuma datums un beigu datums projektam.

Nodevumi grafiks: Kad klients vajadzētu sagaidīt izlaidumi. Bieži reizes klientam ir apstiprināšanas prasības vidēja projekta pakalpojuma īstenošanā, tāpēc tas ir, ja jūs izklāstīt klienta atbildību, kā arī. Ja vēlaties, jūs varat roll šo saturu iekļaušanu darba jomu.

Pieņemšanas kritēriji: Tas ir kā klients zināt, kad esat piegādāti gala produktu. Par veikls attīstību, tas var atsaukties lietotāju stāsti. Dažkārt šie testi ir automatizēta, izmantojot testēšanas sistēmas, piemēram, Selēns. Par tīmekļa projektu, jums ir jāuzskaita operētājsistēmām un pārlūkprogrammām jūs plānojat par atbalstu.

Īpašas prasības: Uzskaitiet visus licences vai trešo personu produktus klientam ir jāpērk izmantot gala produktu.

Veids līgumu / maksājumu grafiku: Tas ir, ja jūs izklāstīt savu maksājumu grafiku, un to, vai šis projekts ir jāmaksā stundas, nedēļas vai fiksēta cena.

Svarīgi: Par galveno pakalpojuma īstenošanā izklāsts būs krasi atšķirīgs atkarībā no projekta. Agile projektu plānošana varētu atsaukties stāsts kārtis vai lietotāju stāsti. Uzņēmumiem, kas veic fiksētas cenas cenu, tas ievērojami sarežģī līgumu / priekšlikumu / piedāvājumu un prasa daudz sākumā pārdošanas laiks, lai radītu šos dokumentus.

Atcerieties, paziņojums par darba ir specifisks. Tas nodrošina jūs un jūsu klients ir izstrādājuši informāciju par visiem projekta aspektiem, pirms sākat. Šis paziņojums nozīmē, ka jums abiem ir labākas izredzes apmierināt viens otra cerības. Tātad, pirms sākat strādāt, saglabāt sev daudz nepatikšanas un ir pamata līgums, kas ietver pārskatu par darbu.