Sage Live Programma

Kā Sage Live Programma Var Palīdzēt Jums Veikt Analītsko Grāmatvedību

Spēja efektīvi izsekot un ziņot par ieņēmumiem un izmaksām, iespējams, ir viena no centrālajām prasībām jebkurā organizācijā. Bet pārāk bieži to izdarīt ir sarežģīti. Spēja ziņot par un analizēt savus grāmatvedības datus ļauj patiešām saprast stiprās un vājās jūsu biznesa puses. Tas ir tieši tas, kur ir nepiciešama analītiskā uzskaite. Tāpēc apskatīsim analītisko grāmatvedības sistēmu, kā tas varētu noderēt jūsu biznesam, un kāda loma Sage Live var būt palīdzot stāties pretī izaicinājumam.

Tradicionāli, finanšu pārskati ir vai nu diezgan pamata vai ārkārtīgi manuālā un laikietilpīgs. Parastā Sage Live līmeņa nominālā ļauj analizēt savus finanšu datus pret tik daudziem kontiem, kā jūs post pret. Atkarībā no jūsu programmatūru, jūs varētu izsekot projektu pavada un tamlīdzīgi. Pēc manas pieredzes, kāda veida datu analīzi parasti tiek veikta, izmantojot Microsoft Excel, kas ietver velkot datus no, kam seko daudz manuālu darbību.

Kopumā, tas ir maz ticams, ka jūs varat iegūt labu precizitāti attiecībā uz ziņošanu. Galvenā uzmanība analītiskās uzskaites ir (kā liecina nosaukums), izsekošana un analizējot savus finanšu datus par dziļāku līmenī. Izsekošana izmaksas un ieņēmumus detalizētā veidā nozīmē, ka jums ir iespēja, lai izpētītu konkrētas jomas, jūsu bizness, lai palīdzētu jums noteikt gan to, kas izraisa jums visvairāk problēmu, kā arī jomas, kurās ir visauglīgākā.

Kāds labums no šādas sistēmas

Bieži vien mēs aizmirstam, cik spēcīgs mūsu uzskaites dati var būt. Kad jūs domājat par jūsu biznesu kopumā, pirmais jautājums, kas jāuzdod sev ir “Kā mēs novērtētu panākumus?” Daudziem, atbilde būs “Peļņa!” Tagad, mēģiniet domāt par to, kā jūs vēlētos, lai redzētu, ka bojāts lejup pa biznesā. Es garantēju, jo vairāk jūs domājat par to, ka vairāk, kā jūs vēlaties, lai varētu redzēt, pasākums, un izsekot šo panākumu.

Spēja noteikt, kuri produkti, konsultanti vai pakalpojumu radīt pats / vismazāk peļņa ir pagātnē tikai ir sasniedzams, izmantojot vai nu manuālo uzskaiti vai sarežģītu nominālo struktūru. Tas, savukārt, rada reālas galvassāpes tiem, ievadot datus. Jo nāk analītisko uzskaiti, programmatūra, kas ļauj jums saistīt izmaksas un ieņēmumus attiecīgi, sniedzot jums iespēju ienirt savā biznesā, kā nekad agrāk.

Kā iegūt precīzus datus

Lai varētu veikt analītisku uzskaiti, jums vispirms nepieciešams uzskaites sistēmu, kurā Sage Live var izsekot pareizos līmeņus datiem. Kritiskais gabals šeit ir granulētais redzamība jūsu uzskaites datiem. Bez tam, kvalitātes analīze ir 100 reizes grūtāk sasniegt.

Fantastisks piemērs programmatūru, kas nodrošina šo spēju ir Sage Live. Sage Live nodrošina daudzdimensiju virsgrāmatu, kas ļauj izsekot ieņēmumus un izmaksas, tagu darījumus noteiktajā Izmēri. Šie izmēri var būt kaut ko vēlaties, no standarta mērījumiem, piemēram, projektus, klientus, un atbildīgos par savām konkrētām kategorijām, piemēram, rūpniecības vai pakalpojumu zonā. Viss, ko jūs vēlaties, lai sekotu, jūs varat izveidot un darīt.

Kad esat iestatījis izmēriem, varat izveidot tik daudz tagu, kā jums patīk – tie būs tas, ko jūs izvēlaties par darījumu. Jūs pat varat noteikt tos auto aizpildīt norādīts citus tagus! Piemēram, nozares izmēri var automātiski aizpildīti, ņemot vērā klientu izvēlaties. Tas nozīmē, ka jūs varat analizēt datus nekādā veidā jūs varat iedomāties, un datu ievades joprojām līdz minimumam. Iespējams, vissvarīgākais, varat ziņot par šiem izmēriem. Iedomājieties, peļņas un zaudējumu, produktu?

Par dienas tradicionālo uzskaites sistēmu ir tuvojas beigām. Rodoties Analītiskās uzskaites, daudzdimensiju uzskaite, – nosaukt dažas – laiki mainās. Visvairāk aizraujošu aspekts, tas ir spēcīgs spējas, kas nāk ar to.