Nodokļu atvieglojumi mazajiem uzņēmumiem

5 Bieži Neatbildētie Nodokļu atvieglojumi mazajiem uzņēmumiem

Nodokļu maksātāji parasti vēlas pabeigt savas nodokļu deklarācijas pēdējā brīdī. Tātad, saņemt lēkt uz nodokļu sezonā un apskatiet šos piecus atskaitījumus, kas jāpatur prātā. Viena lieta ir tas, ka nodokļa atlaides (pretstatā kredītus), var pieņemt tikai tad, ja esat kurā uzskaitīti jūsu atskaitījumiem.

Labi, tagad, ka jūs zināt, uz neatbildēto nodokļu atskaitījumiem!

Nav klasē pārāk mazs. Vēlaties veikt klases uz grozu aušana vai kursu, lai uzlabotu savas darba prasmes? Tas ir atskaitāms. Jūs varat pieprasīt 20% no pirmās $ 10,000 attiecināmajās izmaksās ne ilgāk par $ 2000 gadā. Ir viens liels izņēmums, lai gan; Iestāde, kur jūs veikt nodarbības jābūt akreditētām. Tātad tiešsaistes kursus neskaitās, sorry.

Atskaitījumi
Vienalga, vai jūs devās uz konferenci vai dodas uz garāku braucienu darbam, ceļa izdevumi biznesam lielākoties atskaitāms. Lielākais noteikums šeit ir, ka izdevumi nevar būt ekstravagants. Ja Jums ir vadītāja, jūs var atskaitīt standarta nobraukuma 56.5 centiem / jūdžu (2013. gadā). Bet ja jums ir uz ilgāku komandējumā vai pat pārcelties uz jaunu pilsētu uz laiku? Kamēr jūsu uzdevums ir mazāks par vienu gadu, jums joprojām ir “ceļo”, un lielākā daļa no jūsu izdevumus atskaitīs. Maltītes un izklaides ir tikai atskaitāmi 50% (jo jūs vēl gribētu ēst, pat ja jums nav ceļojumā). Ja esat darbinieks ir viens pēdējais liels izņēmums, un tas ir tas, ka jūs varat tikai atskaitīt izdevumus, kas pārsniedz 2% no jūsu ienākumiem; Labas ziņas par pašnodarbinātajiem!

Valsts nodokļu atskaitīšana
Kā federālo nodokļu maksātāju, jums ir izvēle atskaitīt nu valsts ienākuma nodokli vai ar štata tirdzniecības nodokli, kas jums maksā. Tāpēc, ka jūs, iespējams, neturēja katru kvīti, IRS ir ērts kalkulators, lai palīdzētu jums aprēķināt jūsu pārdošanas nodokļa atskaitījumu. Dažas valstis padarīt to viegli, jo viņiem nav ienākumu nodokli, bet, ja to maksā valsts ienākuma nodokļus, pārliecinieties, lai salīdzinātu abus ciparus, lai palielinātu savu atskaitījumu.

Veselības un Pašnodarbinātais atskaitīšana
Ja esat pašnodarbināta persona, tad jūs var atskaitīt 100% no veselības apdrošināšanas prēmijas, kas jums maksā par jums un jūsu apgādājamiem. Bet neuztraucieties ,, Ja esat darbinieks jūs joprojām varat saņemt nodokļu pārtraukuma par apdrošināšanas prēmijām, ka esat samaksājis too. Veselības apdrošināšana ļauj jums iegūt kredītu 72,5% no prēmijām, kas jums samaksāto. Lielā lieta par šo patēriņa kredītu, ir, ka tas ir atmaksājams, kas nozīmē, ka pat tad, ja jūs esat parādā $ 0 nodokļu jūs varat saņemt naudu atpakaļ.

Bezskaidras naudas Labdarības iemaksas atskaitīšana
Kurš nav veikusi dažus maisus vecās drēbes uz nemateriālo vērtību? Kad jūs darāt, pārliecinieties, lai saglabātu savu kvītis, un jūs varat veikt atskaitījumu. Vispār, jūs varat pretendēt uz “patieso tirgus vērtību” posteņiem, kas jums ziedot. Tomēr ir visos veidos, ka IRS “tirgus vērtību”, tāpēc pārliecinieties, ka izbraukšana krogs. 561 ja jums ir jautājumi.

Tātad, pārliecinieties, ka jūs sekotu uzņēmējdarbības izdevumiem, ziedojumiem un veselības apdrošināšanas maksājumiem. tas var būt sāpes, lai sekotu visiem šiem lūžņi no papīra, bet viņi tiešām var atmaksāties. Ja tikai tur bija kaut kādā veidā to darīt mazāk uzskaiti;)