avansa maksājumi

7 veidi, lai iegūtu labāku kredītu

Jo vairāki dažādu faktoru ietekmē jūsu kredīta reitingu, vislabāk to darīt, lai uzlabotu tā ir labi, viss ir iespējams. Pat ja jūs samazināt jūsu kredītkartes parādu, tikai par 10%, jums būs iespējams redzēt uzlabojumus jūsu rādītājus ar nākamo mēnesi.

Ņemot pierādīts ceļš uz priekšu, kas ir izaicinājums vairumam cilvēku, tāpēc es vēlētos dalīties ar jums 7 veidi, kā iegūt labāku kredīts:

1) Pārbaudiet savas kredītkartes ziņojumu par kļūdu. Atkarībā no pētījuma vai raksts jums lasīt, 50-80% no kredīta ziņojumus ir kļūda. Viena kļūda var samazināt savu rezultātu jebkur no 550 punktiem.

Man bija likumpārkāpumu zīmi uz manu kredīta ziņojumu, jo mēs, maksājumu kavējumu par vecu kredītkarti. Mēs domājām, mums bija samaksājis visu summu, un atcelts karti, un izsniedzējs nekad pastu mums paziņojumu. Man nav uzzināt par izcilu $ 47 maksu, kamēr es atvēru Kredītu Karma vienu dienu.

Aptuveni gadu vēlāk, es saņēmu apnicis. Es pieteicies manā TransUnion vērā, iesniedza strīdu, un teica mana pusē, stāsts. Laikā pāris dienām, viņi bija izņemta, kas veido pilnīgi no manas failu. Satriecošs.

Mani maksājumus aizgāja no 99% līdz 100%, un ka 1% palielinājusi savu kredīta rezultātu.

Pārbaudiet savas kredītkartes ziņojumu par kļūdām, un redzēt, ka kļūdas un neprecizitātes tiek noņemti. Jums būs priecīgs jūs.

Darbība # 1 »> Sākt, iegūstot kopiju savas kredītkartes ziņojumu no kreditreforma.lv Trīs galvenie ziņošanas aģentūras-sniegs Jums bezmaksas ziņojumu reizi gadā.

Rīcības # 2 »> Savādi, kredītatskaites neietver jūsu kredīta rezultātu. Bet jūs varat saņemt jūsu onefinance un Equifax rādītāji bez maksas.

2) Pastāstiet savam pusē, stāsts. Pieņemsim, ka jums, ka jums ir pelnījuši to noniecinošu zīmes uz jūsu kredīta ziņojumu. Esat pazaudējis savu darbu, ilga no naudas, un pārtrauca maksāt minimālo jūsu kredītkarti.

Iet uz priekšu un rakstīt kreditoru. Jautāt labas gribas korekciju. Būt patiesam. Citēt attaisnojošus apstākļus, un paskaidrojiet, ka jums bija pienācīgas klients pirms esat pazaudējis savu darbu. Nemateriālo vērtību korekcija būs, faktiski, dzēst šos parādus vai jebkuru kontu nosūtīts savākšanas aģentūra, un ar to saistīto zīmi uz jūsu ziņojumu.

Ja jūsu parāds joprojām ir izcils, un tu esi tagad var maksāt to, rakstīt kreditoram vēstuli un piekrīt samaksāt atlikumu, ja kreditors ziņos kontu kā “maksā saskaņā ar vienošanos.” Noteikti lūgt jebkuru šādas vienošanās rakstiski.

3) Saglabājiet jūsu senākās kartes atvērts. Pirmā lieta, ka daži cilvēki darīt, ja viņi vēlas iegūt rokturi par to finansēm ir konsolidēt un vienkāršot. Viņi sāk lauzt kontus pa labi un kreisi: “Redzi … mēs sakopšanu māju. Vai nav mēs darām labu? ”

Hmm. Jūs vienkārši izmeta mazuli ar bathwater.

Vecums ir svarīgs faktors jūsu kredīta rezultātu. Turot veco kontu atvērt, jo īpaši, ja tie nenēsā gada maksu, palielina vidējo vecumu katra konta. Kad karšu izdevēju pārskatīt savu kredītvēsturi, viņi redz 100% in ontime maksājumiem (pateicoties virs tehniku), stiepjas atpakaļ uz 2002. Man šķiet ļoti kredītspējīgs.

Mans vecais kredītkaršu koledžu nekad padara to manu maku, bet, kad jūs nodot to spaini pilns ar kontiem, no kuriem daudzi ir aktīvi mazāk nekā gadu, tas paaugstina vidējo vecumu. Un katru reizi awhile, es to izmantot, lai iegādāties kafiju vai tvertni gāzes un saglabāt kontu aktīvs.

Rīcība »> Saglabājiet savu vecāku kontus atvērts. Tikai jaunāki kontus, kas jums vairs nav vēlaties apkalpot. Ja jums ir vecāks kontu, kas veic maksu, zvaniet pārskatīšanas līniju, un lūgt rep iepriecināt pazemināt savu kontu bezmaksas vienu. Tādā veidā, jūs varat saglabāt konta vecumu, un apiet maksu.

4) Kļūsti autorizēts lietotājs. Ja tev ir slikts kredīts, tad jautājiet radinieks vai draugs pievienot jūs kā authorize lietotājam viņas kontā.

Ar piestiprināšana jūsu vagons uz Klidesdeilā, jūs varat uzlabot savu rezultātu ātrāk. Ja jūsu draugs ir noraizējies par to, kā jūsu, ahem, iepriekš slikti ieradumi ietekmē viņas līdzsvaru un kredītu, tad piedāvā likt dažus drošības pasākumus vietā. Piemēram, varbūt viņa nekad dod jums karti. Vai varbūt divi no jums rakstīt vienošanos, kas ierobežo savu darbību uz kartes.

Vārdu gudrs: Nekad nelieciet jūsu draugs stāvoklī, kur viņa Fūta jūsu rēķinu. Viss punkts šī vienošanās ir, lai jūs varētu uzlabot savu rezultātu, bet, izmantojot kredītu atbildīgi, nevis izmantot kāds cits.

Rīcība »> Uzdot apkārt un identificēt draugam ar lielisku, ilgstošu kredītu. Norīt savu lepnumu. Pop jautājumu. Atgriezt favor ar to cieņu un atbildīgi. Un dāvanu karte nesāpēs.

5) Palielināt jūsu kredīta limitu. Veikt apskatīt kredītkartes jums jau ir. Kuriem viens ir garākā un “tīrākajiem” vēsturi? Izsauciet numuru uz kartes aizmugurē. Saņemiet konta rep uz līnijas. Jautāt kredītlīnijas palielināšanu. Paskaidrojiet, ka jūs patiešām novērtējam bankas lielisku produktu, un jūs esat bijis klients ar labu reputāciju par X gadu skaitu. Jūs esat izmantojis kredītu atbildīgi, un jūs novērtēt kredītlīnijas palielināšanu.

Palielinot savu kopējo pieejamo kredītu, jūs varat samazināt savu kredīta izmantošanas līmeni. Pazemināt jūsu kredīta izmantošanu būs paaugstināt savu rezultātu.

Vārds piesardzīgi: kredītlīnija pieaugumu var pievienot jaunu cieto izmeklēšanu, lai jūsu kredīta ziņojumu.

Jums ir jālūdz rep jums uz līnijas. Ka to teica, ilgtermiņa ieguvums jūsu kredīta izlietojuma līmenis var atsvērt ar ShortTerm peldi jūsu kredīta rezultātu.

Rīcība»> piezvanītu. Un atcerieties, lai pārbaudītu jūsu kredīta ziņojumu, lai nodrošinātu to, ka pieaugums rāda uz augšu. Karšu izdevēju dažreiz aizmirst, lai ziņotu par bumpedup kredīta limitu.

6) Atvērt jaunu kredītkarti. Es jau minēju vienu faktoru, kas kredītu biroji izmantošana, lai aprēķinātu savu rezultātu: jūsu kredīta izmantošanas līmeni. Atverot jaunu karti var palielināt savu rezultātu, jo tas palielina kopējo pieejamo kredītu, un kā rezultātā pazemina jūsu vispārējo izmantošanu.

Katrs pieteikums, protams, pievienot jaunu cieto izmeklēšanu, lai jūsu failu. Iet uz lielu sign- bonusu, nevis izdevīgu kredītu. Kāpēc? Jūs gatavojas maksāt savu bilanci pilnībā, vai ne? Pa labi. Jūs neesat gatavojas veikt līdzsvaru, plaukts ārprātīgs procentu maksājumi, un galu galā maksāt $ 20 par katru $ 5 latte.

Stāsta beigas.