kā plānot finanses

Freelances! Kā Jūs pārvaldat savas finanses?

Kad es beidzās mana mārketinga kompānija 2014. gadā, es nezināju, manu nākamo karjeras soli. Man bija atvērta iespējām strādāt kā darbinieks citam uzņēmumam, sākot jaunu biznesu, strādājot ar biznesa dibinātājiem kā brīvmākslinieks, vai darot kaut ko pilnīgi atšķirīgu no bezpeļņas arēnā. Izrādās, freelancing būtu vispirms izvēlētos mani.

Mēneša laikā slēgt uzņēmumu laikā man bija astoņi projekti par manu plati no organizatorisku līderu iznomājot man, lai palīdzētu viņiem atrisināt viņu komunikācijas problēmas un attīstīt savu biznesu. Tajā laikā es biju izdzīvošanas režīmā dara darbu, kas maksā manus rēķinus. Astoņus mēnešus vēlāk, darbs nekad apstājās plūst. Es izvēlējos freelancing atpakaļ un noteikt misiju, lai izpildītu savu potenciālu uz šo profesionālo ceļu.

Mans laiks freelancing laikā, es joprojām izmantojot finanšu programmatūru, kas bija noderīgi mūsu mārketinga kompānija, bet tas bija pārāk sarežģīta un dārgāka, nekā tas, ko man vajadzēja kā brīvmākslinieks. Man arī bija vēl leģitimizēt sevi šajā jaunajā pasākumā, izveidojot juridisku uzņēmējdarbības vienību par manu darbu. To darot, bija nozīmīgs žests par sevi, kā veids, lai pārvietotu no manas pagātnes jaunā nākotni. Tā bija arī praktiska izvēle, kas ļautu man uzlabot veidu, kā es bija vadošā manu finanses.

Astoņpadsmit mēnešus uz freelancing, bija virkne pasākumu, kas uzstāja, lai es beidzot un juridiski izveidot savu jauno uzņēmējdarbības vienību, un sākt jaunu. Sākot svaigs nozīmēja vieglu un tīru pārtraukuma no rīkiem, sistēmām un uzņēmumiem man bija saistīti ar. Pa šo laiku man bija zināms, un vēlas pārcelties uz Innovatīva grāmatvedība, bet dažādi šķēršļi bija uzstājām to apakšā manu prioritāšu sarakstā. Tagad es varētu sākt savu jauno uzņēmumu un brauciens arInnovatīva grāmatvedība un mana vienīgā prasība ir integrācija ar Stripe (ko viņi ir).

Ar jaunās sabiedrības rokā, banku konti izveidotām es biju gatavs sākt lietot LessAccounting. Ir divi galvenie iemesli, es pierakstījiesInnovatīva grāmatvedība un tie ir redzamība naudas un rēķinu uzskaites naudu parādi un kredīti.

Par gudrs un precīzu finanšu pārvaldību mēs gribam redzamību mūsu naudu. Tas redzamība palīdz mums redzēt mūsu progresu, vai daudzos gadījumos, regress. Tas ļauj mums pieņemt lēmumus mūsu dienu, nedēļu un mēnesi, lai virzītos uz mūsu mērķi. Tā arī nodrošina ieskatu mums ir nepieciešams, lai nodrošinātu mūsu fondi nav nejauši vai krāpnieciski pieņemts. Ik dolāru jautājumi.


Ārštatā, kļūst maksā ir tikpat problemātiska kā nopelnīt jaunu uzņēmējdarbību. Naudas plūsmas jautājumi, tāpēc es esmu atradisInnovatīva grāmatvedība būt lielisks veids, kā man, lai paliktu uz augšu no debitoru parādu. Mazāk grāmatvedību, tas parāda, cik daudz rēķini ir par vēlu, un kopējā summa naudas parādā man.

Sākumā katru nedēļu, es ņemšu pārskata vēlu rēķinus un sekot līdzi šiem klientiem, lai noteiktu, kad es varu sagaidīt samaksu no tiem. Vēlāk viņu rēķins kļūst vairāk es palielināt manu sakaru kanālus un biežumu. Ar Stripe integrāciju, tas arī padara to viegli daudziem maniem klientiem maksāt tiešsaistē, izmantojot kredītkarti. Tas ērtības ātrumu maksājumus līdzi.

Beigās katru nedēļu un mēnesi, es savienot manu bankas kontu ar atbilstošām kategorijām un tagus labāku organizāciju. Pēc katra gada, es arī slodze uz augšu naudas plūsmas diagrammas skatu, lai redzētu, kā stabila vai sporādiska mans gads bija. Kā brīvmākslinieks, mēs saskaramies ar kāpumus un kritumus freelancing un ko es saucu par “amerikāņu kalniņi”. Mana vīzija ir radīt līmeni nosvērtību manā darbā un naudu. Šī naudas plūsmas skats rīks ļauj man, lai redzētu, cik veiksmīgi man bija un domāju, jaunas idejas, kā izlīdzināt sporādiskas mēnešus.

Kaut finanses var justies garlaicīgs vai šķiet garlaicīgi, mūsu finanšu pārvaldība ir būtiska, lai stabilu un pakāpenisku pieaugumu mūsu freelancing karjeru. Darot ļauj mums apgūt uzņēmējdarbību aiz mūsu amatniecības un dotu mums darīt darbu mēs mīlam. No mūsu finanšu dibināšanas, mums būs pārliecība un pārliecību, lai strādātu labi un dzīvot ar mieru. Ja mūsu darbs un ienākumi iet slikti, mēs varam liesās uz situāciju ar acīm vaļā. Ar Innovatīva grāmatvedība ir liels atbalsts, atvērtība idejām un to vienkāršu un cieto rīku komplekts es esmu spējīgs viegli veidot šo pamatu un pārvietot manu freelancing biznesu uz priekšu.

Kā ar tevi?