Tirgotājs vai privātais pārdevējs

Tirgotājs vai privātais pārdevējs: kas ir labāk?

Meklējot savu jauno automašīnu, nekad nav īsti zināms, kad pienāks pareizais modelis un pareizā cena. Jūs varat aktīvi grauzdēt tirdzniecības izstāžu zāli vai arī jūs varētu uzmest, ka transportlīdzeklis tiek reklamēts vietējā teritorijā.

Vai iet pie izplatītāja vai privāta pārdevēja, ir tikai viens no daudziem lēmumiem, kas jums būs jāveic, pērkot automobili līzingā. Šeit auto līzings var palīdzēt veikt pirkumus. Tas, kas jums pienākas, būs pilnīgi individuāls lēmums, kura pamatā ir jūsu apstākļi, bet ir vērts paturēt prātā šādas lietas

Nocenot

Tas parasti ir pirmais, ko pieņem visi prāti, un pamatoti. Privātspārdevējs, iespējams, piedāvā daudz zemāku cenu nekā tirgotājs, un tas,iespējams, tiks atvērts arī sarunām.

Tomēr izplatītājam dažkārt būs pieejami īpaši piedāvājumi, kas varēturedzēt, ka jūs atrodat mašīnu, kas iepriekš ir bijusi par jūsu diapazonupar daudz patīkamāku cenu vienkārši esiet uzmanīgs, lai pats par sevitiktu izdarīts sliktajā darījumā.

Izplatītājs var piedāvāt virkni finansēšanas iespēju, kas ļauj sadalītizmaksas par vairākiem maksājumiem. Tomēr varētu būt piemērotākaspiemērotākas un konkurētspējīgākas finanšu iespējas, ko varat iegūtcitur Zuto, mēs sadarbojamies ar vairāk nekā 15 aizdevējiem, lainodrošinātu piekļuvi vairāk nekā 60 produktiem. Ir vērts darīt savu mājasdarbu, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo darījumu ar jūsuorganizētajiem finanšu līdzekļiem.

Tehniskā apkope un remonts

Izplatītājam piemēro daudz vairāk noteikumu un noteikumu, un tiesniegs garantijas par vieglajiem automobiļiem, ko pārbauda un uztursertificēti tehniķi. Tas nozīmē, ka jūs iegādājaties kaut ko tādu, kasdarbojas, ko noteiks eksperts, ja tas beigsies. No otras puses,privātajiem pārdevējiem nav saistoši tie paši noteikumi. Ja neesatpiesardzīgs, varat iegādāties kaut ko tālu no sākuma.

Tomēr tas, ka dators tiek bloķēts, izmantojot jūsu garantijas shēmu, varbūt atlīdzība par dažu pirkumu iegādi no privāta pārdevēja nozīmē, kajums ir nedaudz lielāka brīvība attiecībā uz to, kur tiek veikts jūsuremonts.

Uzticība

Ja mašīna tiek pirkta no dīvainības, vienmēr rodas kāds risks. Lai gan,tirgojot no privāta pārdevēja, kas personīgi jūs pazīstat, var būt daudzlielāka uzticēšanās līmeņa salīdzinājumā ar iegādi no izplatītāja. Laiizvairītos no kļūdām, veiciet jūsu izpēti un veiciet transportlīdzekļavēstures pārbaudi, lai pārliecinātos par to, vai nav jāmaksā nesamaksātsfinansējums vai ka mašīna nav nozagta vai pasludināta parnorakstīšanu. Lielākā daļa tiešsaistes pakalpojumu, piemēram, par tomaksā nelielu maksu. Tomēr Zuto piedāvā šo pakalpojumu daļu nosava pakalpojuma.

Kas ir labāk?

Atvainojiet, bet nav skaidras atbildes uz šo konkrēto jautājumu! Katramno tiem ir priekšrocības un trūkumi, un galu galā tas nonāks pie īstāsmašīnas, pareizā cena un izvēle, kas ir piemērota jums un jums pašam.Vienkārši atcerieties rūpīgi izpētīt savu iespējamo automašīnu,neatkarīgi no , vai tas atrodas uz veikalu rēķina vai atrodas uz ceļa aruzaicinājumu uz aizmuguri. Nekad nesteigties priekšā, nekad neļaujietsevi pārliecināšanai padarīt neērtu pieņemtos lēmumus