avansa maksājumi

Viss, kas jums jāzina par avansa maksājumiem

Viss, kas jums jāzina par avansa maksājumiem

Saņemot kredītu, jums ir jāsaņem informācija par dažādiem noteikumiem, kas attiecas uz jūsu kartes izmantošanu. Viena iespēja ir saņemt avansu. Lai gan jums var būt zināms, ka naudas avanss nozīmē naudu par skaidras naudas izmantošanu, jūs varat nezināt skaidras naudas patieso definīciju un ierobežojumus.

Kas ir naudas avanss?

Tas nav bieži mūsdienu tehnikā sabiedrībā, taču ir laiki, kad jums ir jāizmanto nauda, lai veiktu maksājumu. Iespējams, uzņēmums vai privātpersona neveic kredītkartes vai pārbaudes, bet jūsu bankas kontānav naudas, lai veiktu maksājumu. Ja nepieciešama nauda, naudasavansu varat pārvērst par kredītkarti. Naudas avanss vienkāršā izteiksmē ir nauda, ko saņemat skaidrā naudā no kredītkartes pieejamāskredīta. Tas būtībā ir kredīts par jūsu kredītlimitu, ko jūs varat izmantot,lai izlietotu jebkādā veidā. LAI atsauktu naudu, VARAT doties UZ BANKAS AUTOMĀTU vai banku ar kredītkarti un ievadīt PIN kodu (vai jebkādu identifikatoru, kas nepieciešams kredītkartes sabiedrībai). Jums ir tas pats, kas jums būtu, ja jūs pārbaudītu kartes bilanci, bet ganizņemšana, nevis atlikumu izmeklēšanas vietā.

Tāpat jebkuram maksājumam, kurā izmantojat kredītkarti, jāmaksā avanss. Jums būs jāmaksā procenti par avansa maksājumu,pamatojoties uz jūsu atsaukto summu. Tāpat kredītkaršu pirkumiem,procenti tiek uzkrāti, kamēr nav samaksāts atlikums. Tas ir vienkāršs unērts veids, piekļūt naudas līdzekļiem, ja jūsu bankas kontā navpietiekami daudz līdzekļu. Šo naudu varat saņemt par ārkārtas situācijām, ja jūsu konts ir labs, un neesat apstiprinājis savu kredītkarteslimitu. Tomēr, tikai tāpēc, ka ir viegli iegūt naudas avansu, tas ne vienmērnozīmē to darīt. Pirmkārt, jums ir jāsaprot, tiek veikti avansa maksājumi, lai jūs saprastu, ko darāt, sasniedzot šo izņemšanas pogu.

tiek veikts avansa maksājums?

Saņemot kredītkarti, parasti tiek piešķirts personas identifikācijasnumurs (PIN) atsevišķā pasta sūtījumā. PIN ir nepieciešams, laisaņemtu avansu. Otra iespēja ir nodot kredītkarti bankā un pieprasītavansu. PĒC tam PIN nav vajadzīgs, jo varat izmantot auto vadītājaapliecību vai citu identifikācijas veidlapu, lai pierādītu, ka esat konta īpašnieks.

Kad pārbaudāt kredītkartes atlikumu pēc naudas avansa iegūšanas, jūsievērosit maksu par pievienoto vērtību. Patiesībā par maksu varatu zzināt, kad pieprasāt avansu, un pirms naudas saņemšanas tas var būt spiests jums piekrist. Šī maksa parasti ir procenti no summas, par kuru pieprasāt pieprasījumu, un tiek nekavējoties atbrīvota jūsu kredītlimits.Piemēram, var iegūt 400 ASV dolārus par naudas avansu un avansa maksa ir 3%. Tas nozīmē, ka, lai iegūtu 400 ASV dolārus, jums būsjāmaksā vēl viena vai otra 9 ASV dolāri. Tas nav pareizi, ja jums patiešām ir nepieciešama nauda, bet tas nozīmē, ka atšķirība starp jūsu limita pārsniegšanu vai darījumu, kas tiek liegta, ir liegta, ja esat tuvusavam kredītkartei.

Vai pastāv skaidras naudas avansa ierobežojumi?

Parasti naudas summa nav noteikta par noteiktu procentu vai kredītalimita summu. Piemēram, jums var būt 1000 ASV dolāru kredīts, bet jūsvarat iegūt tikai 500 ASV dolāru naudas avansu. Šī robeža ir paredzēta,lai nepieļautu, ka cilvēki pārāk ilgi izmanto savas kredītkartes skaidrasnaudas ārkārtas situācijā. Daudzām kredītkartēm ir arī ikdienas naudasavansa limits. Piemēram, varat izmantot karti, lai iegūtu skaidras naudaslīdzekļus 500 ASV dolāru apmērā, taču jūsu dienas ierobežojums ir 200 ASV dolāru. Šie ir tikai piemēri, un katrai kredītkaršu uzņēmumam ir saviierobežojumi un noteikumi, tāpēc pārbaudiet kartes līgumu. Ir svarīgi arīatzīmēt, ka, ja izmantojat karti, lai nosūtītu naudas gramu vai WesternUnion, dažas kredītkaršu kompānijas uzskata to par naudas avansu, kasierobežo jūsu ikdienas kopsummu.

Vai jums jāmaksā procenti par avansu?

Šķiet, ka kredītkartes avansa maksa nešķiet, ka nav vienīgā iekasētā maksa. Par naudas soda naudu jums jāmaksā arī tieši tāpat ar jebkuru citu pirkumu ar karti, izņemot, ja parasti netiek saņemtspagarinājuma periods. Piemēram, veicot veikala pirkumu, pārvelkot savukārti, parasti ir nepieciešamas 20 dienas vai pat 30 dienas, laisamaksātu atlikumu pirms tam, kad uzkrātie procenti tiek uzkrāti unpievienoti jūsu kontam. Tas ļauj izmantot kredītkarti, lai iegādātos kautko, pat ja jums pašlaik nav naudas. Varat par to maksāt atpakaļ, pirmstiek iekasēta maksa, tāpēc maksa par maksājumu vairs nav nekas vairākpar to, kas jums būtu jāveic, ja jums sākotnēji būtu līdzekļi. Tomērnaudas līdzekļu iegūšana nav viens un tas pats.

Lielākajā daļā gadījumu samaksāsiet procentus no dienas, kad saņematskaidru naudu. Procenti joprojām tiek pieskaitīti līdz brīdim, kad topilnībā samaksājat. Otrs apsvērums, kas jāapsver, ir procentu likme. Jarūpīgi ieskatāties kredītkartes konta dati, varat skatīt vairāk nekā vienuprocentu likmi. Kredītkaršu uzņēmumi par naudas avansa maksājumiembieži prasa noteikt atsevišķu likmi nekā regulāriem pirkumiem. Navpārsteidzoši, ka šī likme parasti ir lielāka. Vēl viens jautājums parnaudas līdzekļu iegūšanu ir par jūsu kartes izmantošanu šādā veidā. Jajums ir bezmaksas kredītkarte, par pirkumiem, ko iztērējat parpirkumiem, varat saņemt punktus par katru dolāru. Naudas avansiparasti netiek skaitīti līdz nekādiem punktiem, jūdzēm vai citiemapbalvojumiem. Ja vēlaties palielināt atlīdzību atlikumu, pirkumuveikšanai daudz labāk ir izmantot karti.

Vai jums ir nauda avansā?

Kad jūs saprotat skaidras naudas avansu, jūs varat redzēt, tās var būtizdevīgas ārkārtējās situācijās, taču tās ir jāizmanto tikai galējaislīdzeklis. Bieži vien varat atrast citus veidus, iegūt nepieciešamonaudu, nevis kreditēt no kredītkartes. Tas var būt ātrs veids, iegūtskaidru naudu, bet tas ir arī dārgs. Pērkot kredītkartes, noteiktisalīdziniet maksas un procentu likmes, lai iegūtu vislabāko piedāvājumu.

Ja atrodat pilnīgi nepieciešamo naudas avansu, apņemieties toizmaksāt pēc iespējas ātrāk. Ir arī laba doma izveidot ārkārtas fondu, laiiegūtu līdzekļus, nevis savu kredītkartes izmantošanu skaidrā naudā.Izveidojot spēcīgu skaidras naudas rezervi, jūs daudz laika ietaupīsit,naudu un neraizējieties ilgtermiņā. Avanss ir labs dublējums, kuram varbūt, bet par katru finanšu ārkārtas situāciju to nepaļaujieties.