uber mēnesis

Kā pārvērst Uber mēnesi par Uber dzīvi

Šodien aprit noslēgšanu Uber Mēnesis izaicinājums mūsu atklāšanas klases taupīgiem supervaroņiem! Vairāk nekā 10000 cilvēku pierakstījies mans uzdevums šajā pirmajā mēnesī, un es esmu saviļņots apsveikt šo awesome grupu! Tas ir nozīmīgs sasniegums, lai ar kaut ko par pilnu mēnesi, nemaz nerunājot kaut kas saistīts ar mainīt savu finansiālo uzvedību. P.S. Jūs varat pierakstīties veikt Uber Mēnesis izaicinājums jebkurā laikā un jūs sākat 1. dienā, lai jūs netiks garām.

Pat ja jums liekas, it kā jums nav saglabāt tik daudz, kā jūs cerēts, vai arī, ka Jums nav jāievēro ikvienā dzīves jomā, jums joprojām vajadzētu justies ārkārtīgi lepns. , Ņemot izaicinājumu, un velta sevi domāt par, apspriežot un pārbaudot savas finanses, jūs esat sevi tālu priekšā lielākajai daļai cilvēku. Jūs esat spēruši pirmo būtisko soli labāk pārvaldīt savu naudu: jūs neesat ignorējot to. Tātad, uzsit uz muguras visapkārt!

Uber mēnesis (SV) ir paredzēts, lai veiktu vairākas atšķirīgas funkcijas dalībniekiem:

  • Nodrošināt pamatu veselums izvērtējot savu finansiālo dzīvi.
  • Piedāvājums pamatnostādnes par to, kā samazināt izdevumus katrā no jūsu budžeta kategorijā.
  • Liks jums noteikt jūsu visaptverošus dzīves mērķus un dot savus izdevumus par saskaņošanu ar šiem mērķiem.
  • Atsvaidzināt savus izdevumus un hedoniskā adaptācija / dzīvesveida inflācijas gaidas.
  • Pārveidot to, kā jūs domājat par naudu un likvidēt mudina impulsu veikalu un veikt īstermiņa gardumus, kas galu galā aizēnot savu ilgtermiņa mērķi.

Wow, izklausās diezgan cēls, kad man to, piemēram, ka, bet hey, tas ko Savienību Vidusjūrai ir paredzēts darīt! Kaut arī pats ir tikai viens mēnesis ilgi, lai gūtu visas šīs priekšrocības, jums tiešām ir nepieciešams, lai aptvertu taupība par daudz būtisku laika periodu. Ja jūs vienkārši panikā pie domas darot vēl mēnesi, nemaz nerunājot par pārējo savu dzīves bailes nav, jo pirmais mēnesis ir absolūti cieta. Caur savu pieredzi dzīvo ārkārtējas taupība par ilgtermiņa un no manas sarunas ar jums visiem, es esmu sapratusi, ka mēs izjūtam posmus taupība-un pirmais posms ir visgrūtākais.

Uber mēneša laikā, jūs, iespējams, jūtama vilšanās, un pat dusmas, par veidiem, kādos uzdevumos mudināja jūs uz jautājumu gandrīz katru aspektu savu dzīvi. Efektīva taupība nozīmē vairumtirdzniecības transformācija, kā mēs dzīvojam, un tas nav viegls lieta darīt. Bet drīz, jūs sākat justies pacilātība, kas nāk no redzēt jūsu taupība nest augļus.

Kur mē no šejienes dodamies?

Pabeidzot Uber Mēnesis izaicinājumu, es aicinu jūs, lai veiktu uzdevumu ļoti līdzīgs tam, ko mēs jau no paša sākuma ar kvalificējot mūsu izdevumus. Izkļūt pildspalvu un papīru (vai atvērt izklājlapas) un sākt ierakstīšanu jūsu centienus. Vēl labāk, izmantot personīgo kapitālu, kas organizē un categorizes savus izdevumus, lai jūs (neuztraucieties, tā ir bezmaksas!).

Ja jums ir partneris vai draugs vai kaimiņiem jūs darāt izaicinājumu ar, tagad ir laiks, lai greifers tās un apspriest rezultātus kopā.

Šī ir lieliska iespēja, lai analizētu izmaiņas, ko vēlaties iekļaut iet uz priekšu. Vidusjūras reģiona valstu savienības laikā, jūs attīrīta prom visas savas neobligātā izdevumu. Tagad pienācis laiks pārdomāt šo pieredzi un apsvērt, kā jūs varētu turpināt dzīvot ilgtspējīgu, izturīgā, dzīvespriecīgu dzīvi taupība.