6 padomi brīvdienu aizdevumam

6 padomi brīvdienu aizdevumama

Kad ziemas brīvdienas ātri tuvojas, izveidojiet savu finanšu stratēģiju, vispirms pārskatot šos sešus rādītājus par to, kā iegādāties un kā izmantot īstermiņa aizdevumu internetā.

Kā iegūt brīvdienu aizdevumu

Kas ir brīvdienu aizdevums? Brīvdienu aizdevumi ir personiskie aizdevumi, ko var veikt, lai apmaksātu ar brīvdienām saistītus izdevumus, ieskaitot dāvanas, dekorācijas un pat komandējuma izdevumus, lai apmeklētu radiniekus. Bankas un kredītbiedrības izsniedz īstermiņa brīvdienu aizdevumus – un tāpēc, ka aizdevumi ir nedroši, par nodrošinājumu nevajadzēs uztraukties. Lūk, seši padomi, kas jāievēro, meklējot personisko brīvdienu aizdevumu:

1. Veikals apkārt

Pirms sākat meklēt pēdējās dāvanas, iepērkieties, lai saņemtu labāko brīvdienu aizdevumu. Jūs varat iegādāties brīvdienu kredītus tiešsaistē vai personā. Ja piesakāties aizdevumam, jūsu APR pamatā būs jūsu kredītreitings, jo labāk jūsu kredīts ir zemāks par jūsu procentu likmi. Iepērkoties par labo brīvdienu aizdevumu, salīdziniet procentu likmi, ikmēneša maksājuma summu un cik ilgi tas ir jāatmaksā pirms galīgā lēmuma pieņemšanas.

Ne visas bankas un kredītbiedrības piedāvā aizdevumus, kas paredzēti īpaši brīvdienu iepirkšanai. Tomēr viņi parasti nodrošina personisko kredīta līniju vai personisko aizdevumu, ko var izmantot, lai iegādātos Ziemassvētku dāvanas ģimenei. Jūs varat arī atrast aizdevumus no aizdevējiem; vienalga, ko viņi sauc, jūs varat izmantot personiskos aizdevumus par daudz ko citu.

Paņemšana: kopējie personiskie aizdevumi un opcijas, ko nevar kvalificēt

2. Aizņemties tikai to, kas ir nepieciešams

Izņemiet brīvdienu aizdevumu, lai segtu tikai savus svētku izdevumus. Izveidojiet budžetu, pirms esat pieteicies aizdevumam, lai zinātu, cik jums ir nepieciešams.

Pēc tam apsveriet ikmēneša finansiālo saistību, kas jums jāveic, lai atmaksātu aizdevumu. Ja jūs nevarat izpildīt šo apņemšanos, aizņemieties mazāk — vai atrodiet veidus, kā veikt budžeta samazinājumus. Piemēram, pāris mēnešus varētu atbrīvoties no kabeļtelevīzijas abonementa vai ieturēt maltīti retāk.

Saistītie: lūk, cik daudz Tu vari aizņemties ar personisko aizdevumu

3. Negaidiet līdz pēdējai minūtei, lai saņemtu aizdevumu

Daži uzņēmumi, piemēram, Laika finansēšanas dienests, aptuveni stundā apstiprina personiskos aizdevumus, bet citi varētu veikt dažas darbadienas. Gaidot pēdējo brīdi, lai pieteiktos un saņemtu savu Ziemassvētku aizdevumu, būs jāmeklē dāvanas un jānodarbojas ar lieliem pūļiem.

Izvairieties no stresa, sākot savu iepirkšanos pirms Pateicības dienas. Jūs varēsiet pastaigāties pa centru un pavadīt laiku, lai meklētu labu pārdošanu.

4. Maksāt mazāk un saglabāt starpību

Viens no veidiem, kā atmaksāt brīvdienu aizdevumu, ir iztērēt mazāk par katru pirkto preci un ietaupīt starpību. Kad esat pārbaudījis visus jūsu Ziemassvētku saraksta vienumus, dodiet savus ietaupījumus uz savu aizdevumu, lai samazinātu parādā esošo summu.

Nelielu ietaupījumu katrā vienumā var ātri pievienot. Veltiet laiku mājasdarbu veikšanai — pārbaudiet vietnes, piemēram, Inserviss.lv un eBay  lai redzētu, vai jūs varat saņemt šo dāvanu atlaidē.

5. Padomājiet pirms pērkat

Viens no ātrākajiem veidiem, kā izkļūt no jūsu brīvdienu finanšu budžeta, ir impulsu pirkšana. Iepērkoties ar svētku aizdevumu, ir būtiski rūpīgi iegādāties dāvanas.

Gaidiet līdz nākamajai dienai, pirms veicat lielu pirkumu, lai izvairītos no slikta lēmuma pieņemšanas. Iespējams, ka jūs varēsiet nākt klajā ar kaut ko tikpat neparastu par lētāku cenu.

6. Apsveriet iespēju izmantot savu naudas balvu karti

Lai gan nevēlaties izmantot savu kredītkarti ar augstām procentu likmēm, lai finansētu Ziemassvētku iepirkšanos, varat to izmantot kopā ar savu aizdevumu, lai nopelnītu naudu atpakaļ. Maksājiet ar savu naudas atmaksu kredītkarti, lai nopelnītu naudu un pēc tam atmaksātu kredītkarti no aizdevuma naudas. Jūs varat pat pievienot savu naudas balvu savam maksājumam, lai atmaksātu aizdevumu ātrāk.